Promo

Prvi specijalizirani sajam beba i trudnica okuplja stručnjake iz područja pedijatrije i poznate mame

Na trodnevnom Sajmu beba i trudnica ovog vikenda očekuje se oko 20 000 posjetitelja koji će na raspolaganju imati više od 55 domaćih i svjetskih premium brandova odjeće i opreme za bebe i djecu, prehrane, kozmetike i pelena pa sve do kolica i igračaka, no posebnost ovog Sajma su stručni paneli na kojima gostuju ugledni pedijatri, ali i poznate mame.

Koji su to savjeti koje svaka mama mora znati prije planiranja putovanja na neku od dalekih destinacija? Zašto su kad krenu s godinu dana u vrtić, djeca u prosjeku čak tri puta mjesečno bolesna u pojedinim razdobljima? Kako možemo spriječiti razvoj pretjerane izbirljivosti hrane kod djece? Zašto su bebe podložne tzv. kontaktnom dermatitisu? Sa svim ovim pitanjima roditelji se susretnu barem jednom u životu, a ovog vikenda moći će ih postaviti najpopularnijim domaćim pedijatrima i poznatim mamama u sklopu prvog specijaliziranog Sajma beba i trudnica koji se održava od 29. rujna do 1. listopada u obiteljskom ambijentu Family mall centra.

Stručni gosti i poznati brendovi

Edukativni stručni paneli okupit će stručnjake, među kojima su primarijus prof.dr.sc. Milivoj Jovančević, omiljeni hrvatski pedijatar i jedan od najvećih autoriteta u našoj zemlji za pitanja djece, ali i poznate mame poput Maje Šuput, umjetnice Ane Grzunov, influencerice i nutricionistkinje Ane Jelekovac Jurkin te Kruzova, obitelj putoholičara.

Sajam beba i trudnica posjetiteljima će na jednom mjestu ponuditi i najveći izbor domaćih i svjetskih premium brandova odjeće i opreme za bebe i djecu, prehrane, kozmetike i pelena pa sve do kolica i igračaka. Poseban program osmišljen je i za mališane koji će u dječjem kutku imati na raspolaganju dvije vrste poligona na kojima će uz nadzor trenera uživati u sportskim aktivnostima i igrama, a moći će isprobati i zabavni face painting.

Prvi specijalizirani Sajam beba i trudnica počinje u petak, 29. rujna, od 10 sati i traje sve do nedjelje, 1. listopada, do 18 sati, u Family Mall centru.

Sadržaj panela te svi zabavni i sportski programi za posjetitelje su u potpunosti besplatni, a važno je napomenuti i da će se nabavkom promo artikala na Sajmu beba i trudnica podržati i rad Kluba roditelja nedonoščadi Palčići čime ovaj Sajam ima i svoju humanitarnu dimenziju.