Savjeti i njega

Pripremite se za školu uz Marvel junake

Pripremite se za školu uz Marvel junake Bebe.hr portal

Flasteri sadrže najnoviju medicinsku tehnologiju i pružaju pouzdanu zaštitu za sve vrste manjih površinskih ozljeda. Boje su sigurne za djecu, a flasteri se bezbolno uklanjaju. Fleksibilan materijal otporan je na vodu i štiti površinske ozljede od prljavštine i bakterija.

 width=

Ne podcjenjujte male rane! Svako malo oštećenje kože zaslužuje posebnu pažnju i odgovarajuću njegu kako bi se koža pravilno obnovila. Nasreću, većina svakodnevnih ozljeda su manje ozljede i mogu se riješiti sa smiješkom i novim Hansaplast Disney MARVEL flasterima. Dopustite mališanu neka izabere između 20 razigranih flastera koje će s ponosom pokazivati jer u društvu super heroja svaki je izazov lakše savladati.

Hansaplast rutina njege površinskih ozljeda
Očisti, dezinficiraj i zaštiti Hansaplast MARVEL flasterom.

OČISTI!
Čistim rukama pažljivo očistite ranu, isperite hladnom vodom, a zatim tapkanjem osušite područje. Manja će rana uskoro prestati krvariti, a ako krvarenje ne prestane, lagano pritisnite mjesto s neljepljivim jastučićem sve dok krvarenje ne prestane.

DEZINFICIRAJ!
Svako puknuće kože podložno je ulasku bakterija stoga očistite ranu ili ogrebotinu s nježnim Hansaplast antibakterijskim sprejem za vanjsko čišćenje kože.

 width=

ZAŠTITI!
Pokrijte ranu ili ogrebotinu Hansaplast Disney MARVEL flasterom s omiljenim super herojima iz filma. Flaster će zaštititi ozlijeđenu površinu od trenja, bakterija i zaraze, apsorbirati tekućinu iz rane i stvoriti uvjete u kojima će rana nesmetano zarastati.

Flasteri se moraju redovito mijenjati kako se bi prekinuo proces zarastanja. Nakon što ste se posjekli ili ogrebli, tijelo započinje proces zarastanja. Ne dirajte kraste! Dirate li krastu, možete ponovno otvoriti ranu, omogućiti ulazak bakterija i napraviti još veći ožiljak.
Ako se rana produbljuje, krvari ili postoje znakovi infekcije, poput crvenila, oticanja ili topline, zatražite pomoć liječnika.
Male rane i ozljede ne mogu se spriječiti, ali zato uvijek možete biti spremni na njih.
Budite smireni i umirite ozlijeđenu osobu, a djeci objasnite što radite, koliko to može boljeti i utješite ih da će se uskoro bolje osjećati.

Neka MARVEL super heroji uvijek budu s vama! POVEZANO: FDA upozorava da je fentanil flaster iznimno opasan za djecu