12 do 24 tjedna 25 do 40 tjedana Trudnice

Najtraženije trake za potporu trbuha za trudnice na Amazonu!

Najtraženije trake za potporu trbuha za trudnice na Amazonu! Bebe.hr portal

Nošenje trake za potporu trbuha za trudnice može vam pomoći da skinete opterećenje s donjeg dijela leđa! Na kojeg se najčešće tuže trudnice pri kraju trudnoće. Čim beba dobije na težini dolazi do neprijatnog bola u leđima i karlici. Vaš trbuh tada uključuje težinu vaše bebe, dodatno tkivo maternice, placentu i amnionsku tekućinu.

Stoga da biste u potpunosti uživali u ovom vremenu, postoji korisni pojas za trudnoću koji ne samo da oslobađa leđa, već i da se podupire želudac.

 

Što su trake za potporu trbuha za trudnice?

trake za potporu trbuha za trudnice

Trake za potporu trbuha za trudnice su debeli, mekani remeni koji se omotavaju oko donjeg dijela leđa i nježno drže trudnički trbuh. Uglavnom pojas ima širinu od oko deset centimetara, iako se to može razlikovati od proizvođača do proizvođača. Materijal je elastičan i izdržljiv, tako da se može savršeno prilagoditi fazi rasta abdomena.

 

Prednosti korištenja pojasa za trudnice

 width=

 

Tijekom trudnoće vaše se tijelo neprestano mijenja, što može uzrokovati bolove u donjem dijelu leđa, trbuhu, nogama i zdjelici. Uz redovitu prenatalnu njegu, traka za trbuh može ublažiti bolove raspoređujući dodatnu težinu i potičući pravilno držanje.

Nošenje smanjuje pritisak na donji dio leđa i može pomoći u ublažavanju bolova u zdjelici. To uključuje nelagodu uzrokovanu bolovima u okruglim ligamentima i pritisak djetetove težine.

 

NeoTech Care Pojas za trudnice za trudnice

Pojas za struk/leđa/trbuh, steznik za trbuh, bež boje, dizajniran za hodanje ili stajanje. Veličina od S do XXL (opseg struka 85-154 cm). Na čak 29 tisuća ocjena na Amazonu, s mogućnošću ocjene od 1 do 5 ima prosjek od 4,2.

Materijal je višeslojni i prozračni i stoga udoban za nošenje. Potpuno je podesiv kako bi se prilagodio rastu trbuha tijekom trudnoće. Sadrži ojačane kuke i omče za pričvršćivanje tkanine.

Dizajniran za hodanje ili stajanje. Odvojite kukice i omče od tkanine kada sjedite. Podržava donji dio leđa ravnomjernijom preraspodjelom pritiska na površinu koju pokriva potpora za leđa.

 

AZMED traka za trudnice

Traka za potporu trbuha za trudnice protiv bolova u trbuhu, zdjelici, struku i leđima. Podesivi pojas za trudnice za sve faze trudnoće i nakon poroda (bež). Na čak 23 tisuće ocjena na Amazonu, s mogućnošću ocjene od 1 do 5 ima prosjek od 4,3.

Azmed trudnička traka omogućava lagano podizanje koje trenutačno oslobađa pritisak na vaša leđa, zdjelicu i kukove. Zahvaljujući blagom kompresijskom učinku, traka ravnomjerno raspoređuje težinu vašeg trbuha, što automatski olakšava opterećenje na leđima i udovima.

Ova nevjerojatna trudnička traka za trbuh izrađena je od lagane mješavine pamuka i poliestera, što je čini nevjerojatno mekom i prozračnom. Njegova rastezljiva elastika i kopčanje na kuku i omču (slično čičak traci) stvaraju pristajanje u jednoj veličini koja se neprestano prilagođava vašem rastućem trbuhu. Zahvaljujući svom diskretnom dizajnu, ovu traku možete nositi ispod odjeće kako biste pružili stalno olakšanje kamo god krenuli.

POVEZANO: Kako ublažiti bolove u gornjem dijelu leđa tijekom trudnoće