1. godina 2. godina 3. godina Djeca

Pronašli smo udobne stolice za djecu

Pronašli smo udobne stolice za djecu Bebe.hr portal

Stolice za djecu nezaobilazan su dio uređenje svake dječje sobe jer će vaše dijete kako raste sve više oponašati ono što radite. Jedna od radnji koja će mu svakako zapeti za oko jest sjedenje u udobnoj fotelji ili stolici.

Iz tog smo razloga danas za vas potražili najbolje fotelje i stolice za djecu. Koliko god se mala djeca žele igrati i trčati uokolo, ponekad žele i sjesti, opustiti se i samo odmarati. Ima li boljeg načina da se osjećaju ugodno nego s njihovim vlastitim komadom namještaja prilagođenim njihovoj veličini?

Stolice za malu djecu dizajnirane su kako bi odgovarale svakom djetetu i obično su dovoljno lagane da ih djeca mogu nositi po kući. Vaš će mališan voljeti beskrajne sate igre, čitanja, pjevanja i gledanja emisija s mjesta namijenjenog samo njemu. Osim toga, to će ga motivirati da sjedi dulje od pet sekundi što je dobra vježba za budućnost kada budete išli u goste ili u crkvu.

 

Stolice za djecu savjeti

 width=

Prilikom nabave stolice ili fotelje za vaše dijete obratite pažnju na težinu i veličinu stolice kao i na materijal kojim je presvučena.

Pripazite na to da nema suviše oštre rubove na koje bi se dijete moglo porezati i provjerite recenzije drugih kupaca za određeni proizvod. Važna će biti i izdržljivost stolca ili fotelje – ne zavaravajmo se, mala djeca obožavaju skakati po namještaju. Bitan će biti i estetski izgled stolice pa prije kupnje razmislite koje bi boje najbolje odgovarale vašem prostoru. Ako vam je ipak važnije da se vašem djetetu stolica neizmjerno svidi, povedite ga sa sobom i omogućite mu da samo odabere onu koju želi.

 

Ponuda udobnih stolica

Stolice za djecu

U IKEA-i smo pronašli nekoliko fantastičnih stolaca u koje će se vaše dijete zaljubiti: IKEA PS LÖMSK pomalo je futuristička dječja fotelja koja se može okretati. A na nju je pričvršćen i zastor pa se stolica u sekundi pretvara u skrovište – cijena: 86,14€ ;

POÄNG dječja fotelja s naslikanim dinosaurima omogućit će djeci opuštanje uz slikovnicu. A ako se umore uvijek u njoj mogu i odspavati – cijena: 66,21€;

STRANDMON je fotelja napravljena po uzoru na istu fotelju za odrasle koja će vašem djetetu dati osjećaj važnosti. Dobra je ideja kupiti obje fotelje kako biste zajedno uživali u sjedenju. – cijena: 119,32€.

Magic Baby nudi izbor šarenih fotelja s kojima ne možete pogriješiti. Odaberite fotelju u onoj boji koja se vašem djetetu najviše sviđa. Njihova linija Jollein fotelja dolazi u zagasitim tonovima i memorijskom pjenom (cijena: oko 63€). Fotelje Melisa i Petra različitih su boja i uzoraka pa će se svidjeti djevojčicama i dječacima, a ako imate blizance preporučamo kupnju seta fotelja Piggy. Cijene ovih fotelja kreću se do najviše 32€.

Banaby.hr pravi je izbor za vas ako je vaše dijete zaluđeno životinjama i njihovim likovima na svemu što nosi i vidi. Ova trgovina specijalizirana je za dječji namještaj pa ne čudi da nudi širok izbor različitih sofa, stolice i fotelja. Naši su favoriti Safari kauč za bebe (cijena: 42,90€) i naslonjač Srna (cijena: 28,80€).

POVEZANO: Smjernice kod kupnje kolijevke