3. godina Djeca

Sunce je tu! 5 najboljih igrački za djecu na otvorenom

S dolaskom toplijeg vremena mnogi roditelji razmišljaju o igri na otvorenom za svoju djecu. S obzirom da smo tijekom pandemije bili zatvoreni više nego ikad, izlazak van bit će dašak svježeg zraka (doslovno). Osim što je igra na otvorenom ključna za razvoj djeteta, izloženost prirodi i suncu znači i unošenje i prijeko potrebnog vitamina D. Ovaj vitamin pomaže nam da ostanemo zdravi, a i odličan je i kod djece kao pokretač mašte i kreativnosti. POVEZANO: Eucerin – sigurna dječja igra na suncu

Preostaje nam sad još svladati slijedeći izazov: kako odvući svoju djecu od televizora i njihovih tableta? Za taj pothvat potrebne su zabavne igračke za djecu na otvorenom koje će ih pomaknuti i barem nakratko odvojiti od ekrana. POVEZANO: Zašto je igra važna za djecu

Dobitna kombinacija? Igračka koja je je jednostavna za korištenje i zabavna je za igru dulje od pet minuta. Kako bi Vam olakšali potragu pronašli smo nekoliko opcija koje su odobrili djeca i roditelji i koje odgovaraju zahtjevu!

Ovo je 5 najboljih igračaka na otvorenom u 2022. godini:

Prije svega da objasnimo kriterije!
Odabrali smo igračke koje su prisutne na Amazonu kako bi ih svi mogli lako naručiti bez obzira na kojoj ste lokaciji. Drugo među njima odabrali smo najbolje recenzirane. Na popisu krećemo od pristupačnijih prema onima za koje se treba izdvojiti veći budžet. Ali svi garantiraju odličnu zabavu! Trudili smo se također pronaći igračke koje mogu jednako koristiti i dječaci i djevojčice. Tako da i obitelji s više djece različitog spola mogu odahnuti.

1. Chalk City kreda za pločnik, krativne igračke za djecu

kreda u boji igračke za djecu

Nekada su jednostavne stvari najbolje rješenje! Igračka sa preko 20 tisuća ocjena, u kojoj mogu uživati i djeca i odrasli svih dobnih skupina zaslužuje doći na popis najboljih!
Omogućava kreativnosti bez obzira nalazi li se vaše dijete u učionici na ploči ili vani na pločniku ili prilazu.
Uključiti se u zabavu možete i vi i naučiti vaše dijete igre koje smo i mi nekoć igrali. Sjećate se školice, tik-tak-toe?

S obzirom da ima 7 različitih boja krede vašem djetetu omogućava stvaranje i umjetničkih i zabavnih crteža . Kreda za pločnike Chalk City je sigurna, netoksična, periva i posebno formulirana kako bi se smanjila prašina od krede tako da se može sigurno koristiti u zatvorenom i na otvorenom.
Chalk City kreda – razveselite svoje najmlađe

2. ArtCreativity Bubble kosilica s mjehurićima

kosilica za djecu

Prava proljetna igračka na otvorenom koja će to razveseliti vaše dijete!
Idealan poklon za rođendan za malu djecu. Ova kosilica ne samo da puše mjehuriće, već proizvodi i realistične zvučne efekte koji oponašaju stvarnu kosilicu. Time je dodatno pojačana zabave i interes djece.

U zatvorenom ili na otvorenom, djeca će rado biti zaposlena. Kretanje i hodanje zabavan je način da mališani uđu u zdravu tjelovježbu.
Dolazi s bočicom otopine s mjehurićima. Potrebno je jedino umetnuti 3 x AA baterije (nisu uključene).

ArtCreativity Bubble – poklon za vašeg mališana

3. Kid Trax CAT skuter za malu djecu

skuter za djecu

Ova igračka cool i upadljivog izgleda, garantirano je igračka koja će priskrbiti dovoljno vremena vani!

CAT skuter kombinira dvije dječje omiljene aktivnosti na otvorenom: jurenje i kopanje!
Ima dizajn s tri kotača za laku ravnotežu male djece, a lopatica za buldožer s prednje strane može se ukloniti i može se dodano igrati se s njom. Skuter također ima podesivu ručku i mogućnost jednostavnog upravljanja. Namijenjen je za djecu od 3 godine do 5 godina starosti.

Kid Trax CAT – izvrstan rođendanski poklon

4. Igračke za djecu: Eezy Peezy Monkey Bars penjalica

igračke za djecu

Aktivna zabava na otvorenom za djecu u dobi od 3 do 8 godina. Zabavan način da odučite vašu djecu da se penju po namještaju!

Easy Peasy penjalica ima čvrstu struktura za igranje i sustav dvostrukog zaključavanja. Materijali su zaštićeni od UV zraka tako da se ne oštećuju kada su izloženi suncu. Iako djeluje kao puno posla mnogi roditelji u odjeljku recenzija Amazona navode da je lagan i jednostavan za sastavljanje.
Eezy Peezy penjalica – spas za obitelj sa više malih članova

5. AirMyFun kućica za skakanje na napuhavanje s puhaljkom, i toboganom

najbolje igračke za djecu

Ovaj poklon je nešto skuplji ali ako ste spremni investirani dugoročno definitivno se isplati!
U kućici na napuhavanje nalazi se tobogan i ogroman prostor za skakanje, koji je pogodan za igru 2-3 djece istovremeno. Namijenjen je djecu u dobi od 3 do 8 godina.
Igraonica za skakanje neće se lako prevrnuti.
Napravljena je tako da čak i u kratkim odjevnim predmetima, može dobro izbjeći grebanje dječje kože. Zaštitna mreža za prste omogućuje maksimalnu ventilaciju i sprječava ozljede djece od pada na tlo sa strane.
Roditelji u svakom trenutku mogu promatrati aktivnosti djece. Također sa strane se nalaze mrežasti džepovi u koje možete odložiti igračke ili obuću.

AirMyFun kućica za skakanje – odlična zabava!

POVEZANO: Prilagodba mališana na vrtić