Djeca News

Zinga čuvalica – prilika za učenje novih vještina vašeg djeteta!

Zinga čuvalica - prilika za učenje novih vještina vašeg djeteta! Bebe.hr portal

Zinga čuvalica, poseban je program unutar Amazinge koji je osmišljen za mlade posjetitelje gdje su im omogućene razne igre i aktivnosti pod vodstvom stručnih osoba dok roditelji obavljaju svoje svakodnevne obaveze, uzimaju vrijeme za sebe ili su na poslu.

Ako još niste čuli za Amazingu, vrijeme je, jer se radi o mjestu kao nijednom drugom – najvećem zabavnom centru s preko 10 000 kvadrata prostora, i desetak atrakcija. Centar sadrži trampoline, laser tag, VR, escape room, karting, adrenalinski park i još zaista dosta drugih zanimacija. Unutar centra također se nalaze i restoran i caffe bar.

 

zinga čuvalica

Izvor: Facebook Amazinga

Zašto Zinga čuvalica?

Prednosti programa Zinga Čuvalica je interakcija s drugom djecom, koja je od vitalnog značaja za rast i razvoj. U takvoj vrsti programa djeca imaju priliku i dovoljno vremena razviti potrebne vještine poput socijalizacije. Kao i raznih psiho-fizičkih ali i motoričkih sposobnosti. Ideja je programa zapravo na kreativan i za djecu zanimljiv način, pružiti im priliku da steknu zdravo samopouzdanje te se pritom dobro zabave.

Ukoliko se vašem djetetu teško odvojiti od vas, nema dovoljno prilike za druženje ili jednostavno ima puno energije, ovo je prilika da mu dani budu ispunjeni igrom, iznenađenjima i zabavom. Isto tako istovremeno intelektualni i fizički razvoj vaših mališana biti će potaknuti. A njihova znatiželja i strast prema otkrivanju novog ispunjena!

Gdje se nalazi Amazinga?

Lokacija se nalazi na u Zagrebu na Zagrebačkom Velesajmu, u paviljonu 36.
Za dolazak ne mora se ulaziti kroz prostor Velesajma, može se prići izravno s ulice Joszefa Antalla (nasuprot tribine Hipodroma). Tamo se nalazi glavni ulaz i odlična stvar je to što se ramo nalazi i besplatan parking pa ne morate o tome voditi brigu niti imati dodatni trošak.

Amazinga je također dobro povezana i javnim prijevozom s ostatkom Zagreba. U neposrednoj blizini ima nekoliko autobusnih stanica iz različitih smjerova, te je desetak minuta pješice udaljena od najbližeg tramvajskog stajališta (Muzej Suvremene Umjetnosti).

 

Termini programa Zinga Čuvalica:

Unutar programa Zinga Čuvalica svoje dijete možete dovoditi svaki dan od ponedjeljka do petka. S početkom u prijepodnevnim satima i trajanjem do čak 22 sata.
Prijave za Zinga Čuvalicu možete napraviti i online putem linka: https://amazinga.fun/zinga-cuvalica/, telefonski, mailom ili dolaskom u Amazingu.

Za više informacija kao što su cijene, ostali programi i atrakcije provjerite i sami na https://amazinga.fun/zinga-cuvalica/.

POVEZANO: 5 najboljih igrački za djecu na otvorenom