Kutak za tate Mame Savjeti i njega

8 originalnih ideja kako provesti Valentinovo

8 originalnih ideja kako provesti Valentinovo Bebe.hr portal

Voljeli ili ne, Valentinovo je, i dok ga ne prihvaćaju svi, postoje i oni koji će vrlo rado iskoristiti ovo vrijeme i provesti Valentinovo u zagrljaju omiljene osobe. Donosimo neke netradicionalne ideje za spojeve izvan dosega “bombonjere u obliku srca”.

 

8 originalnih ideja za V-day kao inspiracija

 

provesti Valentinovo

 

1#Maženje s partnerom

Dok rezervirati spa termin dok ste trudni može biti malo izazovno, što mislite o tome da dovedete spa u vaš dom?

Nabavite mirise, bombe za kupanje i losione. Pustite opuštajuću glazbu, ugasite svijetla, zapalite omiljene svijeće i zajedno se okupajte. Pripremite erotično rublje i svoje najudobnije ogrtače. Provedite večer uživajući u tišini zajedno.

 

2# Filmska večer

Filmovi kod kuće ili u kinu savršen su način da se ušuškate i uživate u vremenu s voljenom osobom. Bonus bodovi u obliku poljubaca dolaze ako uspijete ostati budni kroz cijelu večer. Ali i svaka čast ako se prepustite potrebama svog tijela i odrijemate.

Možda će Vas još zanimati: Dojite bebu? A što je s partnerom; smije li i on probati vaše mlijeko?

 

3# 10 ljubavnih pitanja

Tražite opuštenu zajedničku noć bez ekrana? Zapalite vatru i igrajte igru ​​od 10 pitanja. Možda ćete se iznenaditi kada otkrijete da postoje stvari koje ne znate jedni o drugima! Za inspiraciju pogledajte ovaj popis sa prijedlogom ključnih 10 pitanja:

  • Koja ti je najdraža uspomena na izlazak sa mnom?
  • Koja ti je najdraža uspomena na nas?
  • Što te je kod mene osvojilo?
  • Što ti je najdraže što radim za tebe?
  • Koji te film podsjeća na nas?
  • Kome si od svojih roditelja najsličniji?
  • Koja je moja najbolja fizička karakteristika?
  • Što ti se najviše sviđa što radim u krevetu?
  • Koja te pjesma podsjeća na mene?
  • Što najviše voliš raditi sa mnom?

 

#4 Ručak u krevetu

 width=

 

Znate li što vjerojatno nikad niste a bilo bi dobro začiniti u krevetu? Vaš ručak! Provesti Valentinovo za ručkom u krevetu osim što je ugodno, prilično je originalno. I može biti i jako zabavno! Postavite ručnike i deke ispod ako se bojite da ćete prolijevati i prljati previše. Ali nemojte pretjerivati, ideja ja zapravo se opustiti!

POVEZANO: Hrana koja pomaže ženama osigurati plodnost

 

#5 Organizirajte piknik

Ovo je povoljan i zabavan način da zajedno provedete vrijeme i uživate u prirodi. Spakirajte košare ili svoje omiljene grickalice i bocu i idite negdje gdje nikada prije niste bili. Znamo da je u veljači malo prohladno pa se toplo zamotajte. Ako ste u kasnijoj fazi trudnoće, duga šetnja također može biti dobar način za poticanje trudova.

 

#6 Kuhajte zajedno

Ako volite kuhati, sada je savršeno vrijeme za zajedničko uživanje. Skuhajte gurmansko jelo za svaki obrok a kao predigru idite zajedno u kupovinu namirnica za usuglašene recepte.

 

#7 Povratak na prvi spoj

Postoji velika vjerojatnost da je početak vaše veze bio trenutak kada ste se najviše trudili pokazati joj svoju romantičnu stranu. Pa zašto ne biste vratili sat unatrag i podsjetili se koliko ste bili šarmantni kada ste udvarali?

Svi volimo kada se naši partneri sjećaju detalja iz vremena kada smo se još upoznavali. Prisjetite se svog prvog spoja i odite zajedno na to isto mjesto, jedite istu hranu i radite iste stvari koje su potaknule vašu romansu.

 

#8 Zablistajte

provesti Valentinovo

 

Ponekad je najbolji poklon za Valentinovo dar zajedničkog vremena bez prekida. Ne morate izaći iz kuće ako želite provesti Valentinovo na poseban način. Bez obzira na to kakvi su vam planovi, imate li rezervacije u otmjenom restoranu ili jedete zajedno kod kuće — dotjerivanje će učiniti priliku posebnom. I oboje možete uživati ​​u najboljem izgledu dok provodite vrijeme zajedno. Zamislite i kako bi moglo biti sjajno provesti cijeli dan u spavaćoj sobi zajedno. Isključite telefone, ne otvarajte vrata i uživajte jedno u drugom.

POVEZANO: Romantika, strast – i djeca. Kako pomiriti sve?