Savjeti i njega

Afirmacije za zdravo tijelo Louise Hay

Afirmacije za zdravo tijelo

Afirmacije za zdravo tijelo Louise Hay mogu biti snažan alat za pozitivne promjene u životu. Uz pomoć kojih možete svome tijelu osigurati zdravlje, ljepotu i sreću. Ukoliko niste pobornik takvih ideja ovaj članak samo preskočite. Za one koji vjeruju da svojom svijesti utječu na svoje zdravlje i blagostanje donosimo neke lijepe afirmacije za zdravo tijelo Louis L. Hay. Stoga nastavite čitati dalje.

Tko je Louise Hay?

Louise Hay, predavačica je i autorica brojnih bestselera te osnivačica pokreta samopomoći i jedna je od najutjecajnijih osoba na svjetskoj duhovnoj sceni.  

Godine 1976. napisala je svoju prvu knjigu o tome kako iscijeliti svoje tijelo, koja se općenito drži mjerodavnom za mentalne uzroke nastanka bolesti. Louise Hay smatra da je svaka osoba u stanju pozitivno mijenjati svoje okolnosti, i to prvenstveno promjenom načina razmišljanja i sustava vjerovanja. Hay smatra kako istinskom promjenom misli kreiramo budućnost, i da misao možemo u svakom trenutku promijeniti. U skladu s tim, stanje našeg duha odgovorno je za nastanak tjelesnih oboljenja, kao i za sve negativnosti koje nam se događaju u životu.

POVEZANO: Kako preživjeti postporođajnu depresiju

Zdrave misli za zdravo tijelo

Ako se zbog nekog dijela tijela ili vašeg tijela općenito osjećate nezadovoljno – prije svega osvijestite da te brige dijele milijuni drugih žena diljem svijeta. I to uglavnom zbog industrije “ljepote” koja je nametnuta. Vaše idealno tijelo nije tijelo sa retuširane slike. Vaše idealno tijelo je Vaše tijelo u vašem najboljem izdanju. Tijelo koje veliča vas kao jedinku i baš ono zbog čega ste jedinstveni. Ako i dalje niste u cijelosti zadovoljni nekim dijelom svoga tijela, ponavljate odgovarajuće afirmaciju svakodnevno.

Stanite najprije ispred zrcala i afirmacije Louise Hay ponovite deset puta! I to dva puta dnevno. Još bolje je da ih dodatno ispisujete tokom dana. Ponavljajte sve dok ne postignete željeni pozitivan rezultat. Ukoliko se pojave sumnje i negativne misli prihvatite ih i nježno im recite. “Više mi niste potrebni”. Posebnu pažnju posvetite dijelu tijela koji ne želite voljeti, tu vam je potrebna najviše.

Ako vam se sviđaju afirmacije, potražite knjigu i pronađite između pedeset i četiri afirmacije onu koju baš trebate!

Zavolite svoje tijelo uz afirmacije Louise Hay

Volim svoje grudi

Moje su grudi savršene veličine i oblika u odnosu na moje tijelo. Zdrave su i uvijek će biti. Uvijek nahranim sebe i pobrinem se za sebe prije nego što preuzmem brigu o drugima. Odabirem misli koje me hrane u svakom pogledu. Volim i cijenim svoje lijepe grudi!

Volim svoj struk

Imam lijep struk. Normalan je i prirodan te veoma savitljiv. Mogu se saginjati i okretati u svim smjerovima. Odabirem misli koje mi dopuštaju da uživam u onim vježbama koje mi gode. Moj struk za mene je besprijekoran. Volim i cijenim svoj lijep struk.

Volim svoje bokove

Samu sebe nosim kroz život savršeno uravnoteženo. Uvijek se krećem prema nečem novom. Svaka životna dob ima svoje interese i ciljeve. Odabirem misli od kojih su moji bokovi čvrsti i moćni. Moćna sam u samom sjedištu svog života. Volim i cijenim svoje lijepe bokove!

Volim svoju stražnjicu

Moja stražnjica svakoga je dana sve ljepša .Ona je sjedište moje snage. Znam da sam moćno biće. Prepoznajem i prihvaćam svoju snagu. Odabirem misli koje mi omogućuju da se svojom snagom koristim s ljubavlju i mudro. <biti moćan prekrasan je osjećaj. Volim i cijenim svoju lijepu stražnjicu!

Volim svoju težinu

Moja je težina za me idealna, u ovom trenutku. To je upravo ona težina kakvu sam za sebe i predvidjela. Svoju težinu mogu mijenjati onako kako ja želim. Odabirem misli uz koje se osjećam opušteno i zadovoljna sam svojim tijelom i njegovom veličinom. Volim i cijenim svoju lijepu težinu!

Volim svoje tijelo

Moje je tijelo sjajno mjesto za življenje. Radujem se što sam odabrala baš ovo tijelo jer je u ovom životu za me savršeno. Besprijekorne je veličine, oblika i boje. Odlično me služi. Divim se čudu kako predstavlja moje tijelo. Odabirem ljekovite misli koje stvaraju i održavaju moje tijelo zdravim i od kojih se osjećam dobro. Volim i cijenim svoje lijepo tijelo!

Izvor: Louis L. Hay: “Volite svoje tijelo”, vodič uz koij ćete zavoljeti i naučiti cijeniti svoje tijelo

POVEZANO: Otac pun ljubavi: Najbolja stvar koju možete učiniti za svoje dijete