1. godina 2. godina 3. godina Djeca

Popularni crtići za djecu na Netflixu, Disney + i sličnim platformama

Popularni crtići za djecu na Netflixu

Popularni crtići za malu djecu sada se mogu naći na baš svakoj platformi za gledanje filmova, uključujući Netflix, Disney+ i slično.

Roditelji današnje djece u svome djetinjstvu su crtiće navikli gledati isključivo na TV-u te su za ekran morali biti prikovani u točno određeno vrijeme. Digitalna tehnologija sadašnjice omogućuje gledanje crtića u bilo koje vrijeme u danu što uvelike olakšava organizaciju drugih aktivnosti.

Također, roditelji sada prilagođavaju dječje vrijeme pred ekranom rasporedu koji im najviše odgovara. S obzirom na more crtanih filmova koji se djeci nude, moguće je odabrati one za koje smatrate da će dovro utjecati na vašu djecu. Netflix i slične platforme uz svoj sadržaj uvijek postavljaju preporučenu dobnu granicu i obavještavaju gledatelja o sadržaju crtića. Također pomažu roditeljima u odabiru kvalitetnog sadržaja za djecu ovisno o njihovoj dobi.

Možda će Vas još zanimati: Knjige za djecu: Ovi naslovi razveselit će vašeg mališana!

 

Popularni crtići za malu djecu različite su tematike

Ovca Shaun: Adventures from Mossy Bottom

Ovca Shaun (Janko Strižić) najveći je britanski izvozni proizvod, a posljednja sezona, Adventures from Mossy Bottom zabavna je kao što je i svaka prije nje bila. Serija prati Shauna u raznim otkačenim avanturama koje služe kao način upoznavanja mlađe publike s vrstom animacije bez riječi iz ranih dana medija. Za razliku od drugih animiranih serija, ovca Shaun oslanja se na čisto vizualno pripovijedanje koje privlači pozornost vaše djece posebice dobro osmišljenim humorom.

Platforma za gledanje: Netflix

 

Green Eggs & Ham

Baš kao što priče dr. Seussa funkcioniraju kao  zabavni učitelji koji djecu upoznaju s engleskim jezikom i čitanjem općenito, Netflixov Green Eggs & Ham funkcionira kao izvrstan uvodni tečaj u TV pripovijedanje i komediju. Animacija je jednostavno prekrasna, zvjezdana glumačka postava oduševit će odrasle, a šarena, elegantna, šašava zabavna vožnja koju priča donosi zabavit će vašu djecu. Osim toga, serija ima nekoliko iznenađujuće dramatičnih obrata koji će vas držati u neizvjesnosti i djecu naučiti nekim važnim stvarima.

Platforma za gledanje: Netflix

 

 width=

 

My Little Pony: Make Your Mark

My Little Pony miljenik je brojne djece zbog sadržaja punog magije i novih avantura za Zippa, Sunny, Izzy i ostale ponije. Ako su vaša djeca voljela prethodne filmove i serije My Little Pony, sigurni smo da će im se svidjeti i ovo. My Little Pony: Make Your Mark nastavak je My Little Pony: A New Generation. Radi se o crtiću iznimno lijepe animacije prepune pastelnih tonova koji će istovremeno zabaviti i umiriti vaše dijete. Starije gledatelje estetika crtića svakako će podsjetiti na ranije Berbie filmove pa stoga pretpostavljamo da će se osobito svidjeti djevojčicama.

Platforma za gledanje: Netflix

 

Super smile songs

Kao što ime sugerira, Super Simple Songs su klasične dječje pjesme, jednostavne i zabavne! Zabavna animacija privući će oko vašeg malog djeteta. A jednostavne melodije prilagođene djeci potaknut će vaše ga da pjeva uz njih. Epizode traju svega 3 minute te su primjeren za bebe i djecu svih uzrasta.

Platforma za gledanje: Amazon

 

Puppy Dog Pals

Puppy Dog Pals crtić je koji govori o dva ljupka i impulzivna brata mopsa – Bingu i Rollyju. Priča ih prati dok odlaze u avanture po svom susjedstvu, a ponekad i po cijelom svijetu. Crtić je ovo namijenjen djeci od 3 i više godina koji će vas privući svojim šašavim scenama i slatko animiranim likovima. Također, kroz priču o dva brata vaše će dijete učiti o važnosti veze s braćom i sestrama.

Platforma za gledanje: Disney+

 

Ovi popularni crtići za malu djecu razveselit će i zaokupiti pažnju vama i vašoj djeci, a sigurni smo da će ona iz njih ponešto i naučiti. Svakako, smatramo da je važno djecu izlagati različitim sadržajima – edukativnim i zabavnim. Kako bi jednog dana bila svjesna različitosti. Također, gledanjem kvalitetno animiranih crtića potiče se dječja maštovitost i smisao za lijepo. Tko zna, možda će vaše dijete upravo radi izloženosti dobrim crtanim filmovima krenuti u smjeru umjetničkog obrazovanja.

POVEZANO: Djeca i tehnologija: Kako djeca vide uređaje oko sebe