Mame Savjeti i njega

Ako muškarac izgubi interes kako okrenuti karte?

muškarac izgubi interes kako okrenuti karte

Prošlo je nekoliko dana, ili možda čak i tjedan otkako ste se čuli i sad razmišljate ako muškarac izgubi interes kako okrenuti karte? Primijetili ste možda da više ne prati vaše objave na društvenim mrežama, a zadnji put kad ste našli nije djelovao posebno entuzijastičan. Pokušavate sebi reći da svatko ima pravo na slobodan dan, čak i slobodan tjedan, ali postoji onaj glasić u glavi koji se pita… je li izgubio zanimanje za mene?

Postoji nekoliko razloga koji su najčešći razlog zašto muškarac izgubi interes za ženu, a većina njih se čak i ne tiče vas. Ipak, normalno je brinuti se i pitati se možete li ga vratiti. Nekoliko savjeta za one od vas koji se pitaju kako ga ponovno osvojiti:

Ako muškarac izgubi interes kako okrenuti karte?

DAJTE MU NJEGOV PROSTOR

Čuli ste za izreku ‘kad nekog voliš, onda ga pusti da ti dođe. Ako je bilo suđeno, vratit će ti se.’ To ne može biti istinitije, pogotovo kada su u pitanju romantične veze. Kad muškarci izgube interes za ženu, malo je vjerojatno da će ih prostor natjerati da pobjegnu; upravo suprotno, zapravo. Dajte mu vremena da shvati stvari, bilo da je to problem na poslu ili nešto drugo, i vaš će odnos na kraju biti zanimljiviji.

POVEZANO: Romantika, strast – i djeca. Kako pomiriti sve?

IZNENADITE GA

Ponekad, razlog zbog kojeg je muškarac izgubio interes je samo to što je veza postala pomalo dosadna. To je normalno i događa se većem broju parova nego što mislite. Između posla, prijatelja i obitelji, lako je da veze padnu u vodu. Dobar način da prodrmate stvari – i ponovno ga zainteresirate – je iznenaditi ga nečim radikalno drugačijim. Ili mu pošaljite kompliment kad se najmanje nada, o nečemu za što ne dobiva često komplimente, i gledajte kako će novost ponovno zapaliti vaš odnos.

KOMUNICIRATI

Svi živimo u strahu od – ‘moramo razgovarati’ – ali istina je da se najbolji odnosi grade oko zdrave komunikacije. Međutim i to se može spretnije komunicirati. Umjesto radikalne izjave, postavite jednostavno pitanje poput: “Što se događa? Imam osjećaj da gubim te.” Ponekad je važno duboko udahnuti, potisnuti svoje strahove i jednostavno se zapitati što se događa i postoji li problem. Vaš tip možda samo čeka priliku da vam kaže ili mu očajnički treba uho koje će vas saslušati. Čak i ako ono što on ima za reći nije ono što želite čuti, uvijek je bolje raščistiti stvar. Međutim kada postavljate ovako pitanje morate biti spremni čuti do kraja!

POVEZANO: Seksualni odnosi i veze kada ste roditelj

FOKUSIRAJ SE NA SEBE

Sjajan način da privučete muškarca koji je izgubio interes? Uzmite vrijeme koje ste prije potrošili na njega i umjesto toga ga potrošite na sebe – upišite se na tečaj, napravite sjajnu novu frizuru, izađite sa prijateljicama. Uskoro će biti svjestan što propušta i žudjeti da se vrati kako je bilo.

Kada muškarac izgubi interes, možete li ga vratiti?

Slušajte svoj instinkt! Stvarno ovisi o tipu muškarca i situaciji ima li smisla vratiti ga. Međutim, kao što je pokojni veliki Kenny Rogers rekao: “Moraš znati kada otići.” Ponekad je najbolja stvar kad muškarac izgubi interes okrenuti leđa. 

POVEZANO: Seksualni odnosi i intimnost nakon dolaska bebe