25 do 40 tjedana Trudnice

Torba za rodilište: provjerite imate li slijedeće!

Torba za rodilište

Torba za rodilište jedan je od esencijalnih „rekvizita“ koji bi svaka buduća majka trebala odabrati prije termina poroda. Ovo je torba u koju ćete smjestiti sve najvažnije sitnice bez kojih nećete moći zamisliti svoj boravak u rodilištu. Srećom, dobra je vijest da se torba za rodilište danas može kupiti na različitim mjestima te putem Internet trgovina.

Torba za rodilište trebala bi sadržavati:

Udobnu odjeća i obuća (papuče). Udobna odjeća je neophodna nakon poroda. Izbjegavajte sve što vas previše ograničava (osim potpornog grudnjaka). I imajte na umu nekoliko opcija u slučaju carskog reza. Udoban ogrtač jedan je od najboljih odjevnih predmeta nakon poroda.

Toaletne potrepštine. Trebat će vam četka za kosu, obični ili suhi šampon, četkica i pasta za zube, dezodorans, krema za lice, balzam za usne, gumice za kosu, ogledalo i maramice.

Dugačak kabel za punjenje mobitela. Poznato je da su bolnički kreveti daleko od električne utičnice. A vi ćete htjeti potpuno napunjen telefon za sve fotografije svoje nove bebe koje ćete snimiti. Kao i za video razgovore s uzbuđenim prijateljima i obitelji.

Jastuci i ručnik za tuširanje. Ispostavilo se da su bolnički ručnici sušta suprotnost luksuznim hotelskim ručnicima. Bit ćete sretni što ste ponijeli ručnik od kuće za svoje prvo tuširanje nakon poroda.

Pelene za odrasle i ostali proizvodi za njegu nakon poroda. Bolnica će vam dati uloške i mrežasto donje rublje (ili možete ponijeti svoje). Ali mnoge majke smatraju da su pelene za odrasle udobnije i sigurnije. Još jedna opcija koju treba razmotriti je upijajuće donje rublje za višekratnu upotrebu nakon poroda.

POVEZANO: Online ponuda odjeća za trudnice: ready-to-wear fashion

Savršenu torbu za rodilište možete nabaviti u mnogo trgovina

Torba za rodilište

Ako se pitate gdje bi sve mogla biti kupljena torba za rodilište, oduševit ćete se činjenicom da ih uopće nije teško pronaći. Zavirite li u bilo koji veći shopping centar (Arena Centar ili Avenue Mall u Zagrebu, Supernova shopping centri u mnogim gradovima Hrvatske i slično). Naići ćete na barem nekoliko specijaliziranih trgovina za bebe i malu djecu. Svaka od tih trgovina prodaje torbe za rodilište različitog dizajna, veličine i cjenovnog ranga. Ako ste ljubiteljica moderne tehnologije i torbu biste radije kupili online – nema problema!

Međutim danas gotovo svi prvo pregledavamo webshop-ove. Bilo da naručujemo s njih ili ne. Zato donosimo i online ponudu torba za rodilište. Pogledajte izbor na Mali Zakladi, Bazzar i Mamin Kofer. Ako se ipak dogodi da vam se njihova ponuda ne sviđa, uvijek sreću možete okušati na svjetskim web trgovinama. Pregledajte svakako i što nude Amazon ili Etsy.

Lista za trudničku torbu

Također kako ne bi samo kupili dobru torbu i onda shvatili da vam ključan proizvod nedostaje – donosimo i puni popis koji vam je potreban! Kliknite na Trudnička torba popis i provjerite našu listu na kojoj je baš sve što vam je potrebno!

POVEZANO: Što bi trebali sadržavati hoteli primjereni djeci