3. godina Djeca

Sadržaj prilagođen za djecu od 3 godine na internetu

za djecu od 3 godine na internetu

Sadržaj prilagođen za djecu od 3 godine na internetu je već je odavno prisutan. A s obzirom da je gotovo nemoguće izbjeći da vaš mališan hvata mobitel i gleda sadržaj, iskoristite to za njegovo dobro. Važno je naglasiti da djeca u ovoj dobi trebaju nadzor odraslih prilikom korištenja interneta kako bi se osigurala njihova sigurnost. I kako bi se zaštitili od neprikladnog sadržaja. POVEZANO: Početak korištenja mobitela od strane djeteta

Aktivnosti prilagođene za djecu od 3 godine na internetu:

  1. Gledanje edukativnih videozapisa. Postoji mnogo besplatnih edukativnih videa i crtića za djecu na internetu koji mogu pomoći u razvoju dječjih kognitivnih i motoričkih sposobnosti. POVEZANO: Crtani filmovi za djecu koji uče empatiji
  2. Igranje jednostavnih igara – Na internetu postoji mnogo besplatnih igara koje su prilagođene djeci ove dobi. Ove igre su obično jednostavne, poput slagalica, bojenja i pronalaženja razlika.
  3. Pjevanje i plesanje uz dječje pjesme. Na internetu se može pronaći mnogo dječjih pjesama s pripadajućim videospotovima koje djeca mogu gledati i pjevati uz.
  4. Učenje boja, oblika i brojeva. Postoje mnoge edukativne web stranice i aplikacije koje djeci mogu pomoći u učenju boja, oblika i brojeva.

Popularne igre bojanja za djecu na internetu

Crayola. Službena web stranica Crayola sadrži mnogo besplatnih stranica za bojanje koje se mogu ispisati i obojati tradicionalnim bojicama ili olovkama.

ABCya!. Ova web stranica (i aplikacija) nudi mnogo besplatnih igara bojanja i drugih edukativnih igara za djecu u dobi od 3 do 8 godina.

Coloring.com. Stranica sa mnogo besplatnih stranica za bojanje, kao i mogućnost kreiranja vlastitih slika za bojanje.

POVEZANO: Vježbajte prepoznavanje boja s djecom

Edukativni You Tube videozapisi na hrvatskom jeziku

za djecu od 3 godine na internetu

Evo nekoliko primjera edukativnih videa koje možete puštati svom trogodišnjaku:

  1. Učenje Boja uz Pomoć Autobusa– YouTube videa koji uči djecu boje.
  2. Učimo brojeve – Životinje – YouTube kanal na kojem se nalaze videa o avanturama dvoje prijatelja koji uče o svijetu oko sebe kroz pjesmu, igru i različite zabavne aktivnosti.
  3. Ucenje zivotinja – zivotinje za djecu – crtani za djecu – učimo domace, divlje, životinje – učenje YouTube kanal koji uči djecu morske životinje, kukce, domaće životinje, divlje životinje uz vesele dječje pjesmice.
  4. Slova za djecu – ABECEDA – ucimo abecedu – učenje prvih riječi – Pepi TV crtani za djecu – YouTube kanal na kojem se uči abeceduana hrvatskom jeziku – učenje prvih riječi.

POVEZANO: Popularne dječje pjesmice