0 do 12 tjedana 12 do 24 tjedna 25 do 40 tjedana Trudnice

Djevojačka zabava u trudnoći

Djevojačka zabava u trudnoći

Djevojačka zabava u trudnoći može vam se činiti kao pravi izazov s obzirom na to da se ovakve zabave obično povezuju s ludim provodom. U taj je provod često uključen alkohol te noćno skakanje i ples. Što kada ove, inače očekivane i normalne aktivnosti, ovog puta ne dolaze u obzir jer je buduća mladenka trudna? Naravno, alkohol možete odmah izbrisati s liste. Ples, s druge strane i ne morate, a sve će ovisiti o stupnju trudnoće mladenke.

Ako vam se organizacija djevojačke zabave za vašu trudnu prijateljicu čini nemogućom misijom, tu smo da vas uvjerimo u suprotno. Iako ćete neke stvari morati prekrižiti s liste prihvatljivih aktivnosti, i dalje postoji način da se ludo zabavite!

Djevojačka zabava u trudnoći može biti izuzetno zabavna

Djevojačka zabava event je koji obično organizira buduća kuma. Ono što će kuma morati napraviti je razgovarati s mladenkom o njezinim željama i mogućnostima. Stadij trudnoće i kako se mladenka osjeća odredit će što trebate organizirati. Sve ovisi o tome koliko želi biti aktivna, koliko može jesti, pa čak i kada joj je vrijeme za spavanje.

Nemojte stvarati pretpostavke i ne uspoređujte svoju mladenku s drugim trudnicama, možda bi se htjela povući na jogu i planinariti. Ili možda želi raditi ništa više od „parkiranja“ na kauču za vikend.

Osim ako vaša mladenka ne kaže drugačije, izbjegavajte organizaciju djevojačke zabave s alkoholom. Ponuda od nekoliko pića sasvim je u redu, ali ne želite da ostali gosti ispijaju koktele dok se mladenka osjeća izostavljeno. Smislite posebno prepoznatljivo djevojačko piće napravljeno od omiljenih okusa vaše trudne prijateljice. Ili bezalkoholne koktele. Budući da mladenka neće piti, potrebne su uvjerljivo zabavne igre i aktivnosti koje će joj pomoći da se fantastično provede i zapamti.

Djevojačka zabava u trudnoći

Neka vaš plan bude fleksibilan u slučaju da vašoj mladenki treba malo više vremena za opuštanje tijekom dana. Osobito ako zabavu planirate nekoliko mjeseci unaprijed, jer teško je predvidjeti kako će se vaša mladenka osjećati u vrijeme zabave.

Također pokušajte ne spajati djevojačku zabavu sa slavljem djetetova dolaska. Osim naravno ako to mladenka ne zatraži. To su različiti događaji, za različite prekretnice, i stimuliraju različite osjećaje pa ih i treba tretirati odvojeno.

POVEZANO: Praznovjerja o trudnoći: U što su sve ljudi nekada vjerovali