1. godina 2. godina 3. godina Djeca

Pripreme za odlazak na more s djecom

odlazak na more s djecom

Pripreme za odlazak na more s djecom bit će zahtjevan zadatak za koji je najpametnije ostaviti si više vremena nego što mislite da vam je potrebno. Ako smatrate da vam trebaju tri dana da spremite sve stvari – uzmite barem šest. Odmor s malom djecom može predstavljati pravi izazov za roditelje, zato rano planiranje postaje bitno čim se ukaže prilika za odmor. Iako popis odredišta za odmor prilagođenih maloj djeci možda nije iscrpan, većina roditelja sklona je odabiru destinacija kojima su sigurnost i zabava njihovih mališana prioritet. A odraslima dopuštaju da se opuste i dobro zabave. POVEZANO: Izlet s djecom : Aquarium Pula

Odlazak na more s djecom: Na što morate obratiti pažnju

Odaberite kvalitetne kupaće kostime

Jedan od vrhunaca ljeta je provođenje vremena u vodi. Bez obzira idete li na plažu, bazen ili jednostavno uživate u igri s vodom u dvorištu, vašoj će djeci trebati kupaći kostimi. Međutim, nemojte se zadovoljiti bilo kakvim kupaćim kostimima. Uložite u visokokvalitetne opcije koje će trajati dulje od jedne sezone. Potražite marke specijalizirane za dječje kupaće kostime, obraćajući pozornost na značajke poput UV zaštite i izdržljivosti.

Napravite zajednički popis pakiranja

Pakiranje za obiteljski odmor može biti naporno, pogotovo ako imate malu djecu. Pojednostavite proces tako što ćete sjesti sa svojom djecom i zajedno izraditi popis za pakiranje. Ovakav način spremanja im pomaže da se osjećaju uključenima i osigurava da se važne stvari ne zaborave. Uključite osnovne potrepštine poput odjeće, kupaćih kostima, kreme za sunčanje, šešira, sredstva protiv insekata i svih drugih potrebnih stvari.

Osnovno za zaštitu od sunca

Bez obzira koju destinaciju odabrali, postoje određene stvari za zaštitu od sunca koje bi trebale biti na vašem popisu za pakiranje za odmor na plaži s djecom. To uključuje:

Fleksibilnost je ključna kada idete na more s djecom

Iako je planiranje važno, jednako je bitno da povremeno dopustite svom malom djetetu da preuzme vodstvo. Raspoloženje male djece može biti nepredvidivo. Imati kruti raspored kada sve što žele raditi je graditi dvorce od pijeska moglo bi se pokazati kontraproduktivnim. Ako uživaju u nekoj aktivnosti, dopustite im da urone u nju. Prilagodite svoj raspored kako biste što više udovoljili njihovim željama. Ponekad će se dan odvijati drugačije od planiranog, ali svejedno ga prihvatite. Ako im dopustite da uživaju u sadašnjem trenutku, stvorit ćete mirno i ugodno iskustvo za oboje.

POVEZANO: Što bi trebali sadržavati hoteli primjereni djeci